Bloglovin

En dag med en 2 – årig!

Kan nogenlunde beskrives sådan her:

– Vågner kl 8.30. Efter ikke at sove det første halvanden år af sit liv er jeg blevet velsignet med et sovebarn! Moaaar! lyder det fra barnet, og det næste kvarter går med jeg skal kigge på han vågner, og får et rap over nallerne hvis jeg vover på at tage ham op!
– Havregrøden i dagens anledning krydret med rosiner = god tid til kaffe for mor, da hver rosin skal graves ud! Bruger 20 min på barnet hamrer ske i bordet, moren siger nej, tager skeen, giver barnet skeen som han hamrer videre med.. Do the math!
– Mor drikker mere kaffe mens der er Handy Manny! Hvad gjorde vores forældre uden alle de børnekanaler?!
– Mor har lagt sig på madras på gulvet for at se go’ morgen Danmark, hvorefter der går 30 min med at lege Puah! Puah = det ord man bruger i brydning når man laver bodyslam..
– Kaffe ovenpå den oplevelse, frugt til barnet og leg med traktorer og togbanen. Afbrudt af nej nej nej! når der ikke kan stoppes flere dyr i førerhuset.
– Leverpostejsspisning, og tricket med skeen gentages. Dog med gaffel!
– Middagslur! Her retfærdiggøres alt trodsen og balladen med to timer i ske med dejlig sovende unge ❤
– Vågner ved et moaaar! Frugt, kamp over ren ble og vi venter på far! I mens har barnet fundet ud at bruge bobles som vippe til sofaen.. Mere kaffe!

 

– Far kommer hjem, så moren kan få vasket tøj, støvsuget og ryddet op. Alt det der ikke blev nået! Drengene laver dog dejlig mad 🙂

 

– Aftensmad hvor barnet nægter at indtage andet en en tacoskal – hvorefter han pænt siger: A´kom! Hvilket betyder tak for mad!

 

– Lidt mere hoppen på mor, og så er det sengetid. Det er nu halvanden time siden, og barnet råber stadig på traktor og sutter!

 

Dagens favorit – ord ( ihvertfald de mest brugte):
“Mor sover..! Far sover..! Mor prutter..! Far prutter..! Fugl sover..! Fugl prutter..! Traktor! Dorte! Mormor! Kig! Sutter! Nej! Okay! Kom! Kage!”

Findes der noget bedre en børn 🙂Manden i centrum :)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bloglovin