Hurra og 2 års fødselsdag!

Nøj så bliver min lille mand 2 år! Hvor er det da bare vildt det er to år siden vandet gik midt på gulvet, og Villum kom flyvende i til os!

To år som har været de mest udfordrende, hårde, søvnløse og hormonforstyrrede år i mit liv, men mest af alt de mest fantastiske, lærerige, indholds – og kærligheds fyldte! Jeg har lært enormt meget om mig selv efter jeg er blevet mor. Både på godt og ondt, men jeg byder alt det min søn giver mig. Han viser mig min indre styrke, får mig til at overskride grænser og elske uden hæmninger.

Puh en følelsessmøre 😉 I går havde vi besøg af dagplejen med balloner, kage, boller, snot og hvad der ellers hører til! Fantastisk 🙂 I dag får vi besøg af alle bebberne til pizza og lagkage. Gaverne er indtil videre penge, en tiger, en bog, en hest og Kulör t – shirts. Tøjet fra mor og far, læs mor har shoppet! Elsker bare kulörs design og super lækre kvalitet! Alt for sejt drengetøj 🙂

Endelig et billede af fødselaren med en ny smart frisure. Strit hår som de store drenge! Tillykke min unge! Mor elsker dig ❤
ettelund.blogspot.comFollow my blog with Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg