Super konkurrence på fin blog!

Happy b – day!

Havde fødselsdag i går, og fyldte 26 vintre. Et stort skridt nærmere de 30, hvor jeg anser mig for officielt voksen! Ved ikke lige hvorfor jeg sætter grænsen der.. Egentlig er jeg ret så voksen med barn, kæreste, rækkehus, vaskemaskine og opvaskemaskine! Kender i det med man bare ikke føler sig rigtig voksen? Let me explain..! Når jeg ser Paradise Hotel fx kan jeg SLET ikke sætte mig ind i at de er 18 – 20 år, og dermed 6 år yngre end jeg! I mine egne øjne kunne jeg jo stadig gå for en konfirmand!!!! Hmm.. Måske jeg bare snyder mig selv? Selvom jeg virkelig ikke ville bytte. Selvom jeg stadig er søgende efter idenditet, så føler jeg mig trods alt mere hel og afklaret. Glæder mig faktisk til at blive bare lidt ældre, og modtage noget af den ro og visdom de siger man får!

Anyways.. Fik nogle lækre gaver. Fede contrast krus fra Royal Copenhagen, så har nu 6 i samlingen. Tror jeg kaster mig over Kähler krus next.

Fik en skøn parfume fra Gucci – nemlig premiere. Uhm den er god.. Glæder mig dog til vintersnuen aftager, så den kan nydes til fulde!

Af min søde kæreste den fineste open coin ring fra Pernille Corydon. Fik den i guld, men den var for stor. De havde den ikke mindre, så fik en i oxyderet sølv i stedet. Er blevet ret vild med den! Rå – men alligevel smuk!

Peace out! Jeg vil nørde lidt pc!

20130227-201641.jpg

20130227-201701.jpg

20130227-201717.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Super konkurrence på fin blog!