Få 10% på alt nyt hos www.boozt.com

Footballers wife!

Har bare haft en skøn weekend! Startede fredagen med at få gjort lidt rent, så weekenden kunne nydes med god samvittighed. Hader hader at gøre rent, men kan vist ikke overlade det til manden hver gang.. Men prøver!

Nå lørdag skulle min kære hr Holm spille fodbold her i byen, og kunne jo ikke rigtig bruge vejret som undskyldning for at ikke at komme og heppe, så sønnike og jeg cyklede afsted. Det var da også super hyggeligt! Men er ikke så god til at være fodbold tilskuer! På et tidspunkt bliver min hr Holm på det mest brutale, synes jeg ihvertfald, nedlagt! Og jeg måtte virkelig holde på mig selv for ikke at a) løbe ind på banen og trøste manden eller b) give voldsmanden bank! Kunne dog godt fornemme hr Holm måske ville blive pinligt berørt, så jeg holdt mig i skindet. Efterfølgende kom det dog frem at han med vilje ømmede sig lidt ekstra, så han kunne få pusten. Hmm.. De stakkels mænd tabte 3 – 0, men den lille Holm og jeg havde en dejlig dag med sol i ansigtet, og vi fik bakket manden i huset op!

Tiltrængt var det med veninde hygge i går aftes. Der blev drukket sommersby, diskuteret mænd, og filosoferet over hvor gamle vi følte os. Ja ja ved jeg KUN er 26, men tænk fx man har haft kørekort i 8 år?! OMG! Synes også jeg får flere og flere kragetæer ved øjnene..

Det måtte jeg gøre noget ved, så har lige indtaget urimelige mængder chips og dip for at få de tørre sprækker fyldt ud!

Kan mærke det bliver en god uge, og glæder mig til at gå den i møde!

Knus herfra

20130421-212552.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Få 10% på alt nyt hos www.boozt.com